Verzending en Retour

Verzending

Verzendkosten:

Bij leveringen binnen Nederland wordt tot een bedrag van 100 Euro, €6,50 verzendkosten berekend. Boven de 100 Euro zijn de verzendkosten GRATIS.

Bij leveringen naar België wordt 15 Euro verzendkosten berekend.

 

Levertijden:

Alle voorradige artikelen die u voor 15:00 uur besteld en betaald zijn naar het rekeningnummer op de factuur versturen wij dezelfde dag nog. Betalingen ontvangen op zondag worden op maandag verzonden.

Wij verzenden pakketten met PostNL, DHL of DPD .

De bezorging van een pakket  neemt normaliter 1 a 2 werkdag(en) in beslag.

Alle pakketten zijn voorzien van Track & Trace code , welke u per email ontvangt. Op deze manier kunt u via internet uw pakket volgen.

Afhalen

Indien u uw bestelling liever bij onze winkel afhaalt kunt u dit aangeven in de winkelwagen. U kunt uw bestelling via de website plaatsen en betalen, daarna neemt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren wanneer u bestelling klaar ligt.

 

Retourneren:

U heeft een retourperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van de levering. Geretourneerde producten dienen, indien redelijkerwijs mogelijk-in originele verpakking, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en onbeschadigd te zijn. Patronen / patronen boeken nemen we niet retour.

Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen of brengen naar onderstaand adres. Wij zullen het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen op uw rekening terugstorten.  De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.


Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via email of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en het factuurnummer te vermelden. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien hiervoor schriftelijke toestemming door Van der Wouden is verleend.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.


Let op: het rekeningnummer wat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Retour adres:
Van der Wouden
Lange Stoep 9
2941AE Lekkerkerk


Klachten of opmerkingen
Indien U klachten of opmerkingen heeft over onze producten, de website of de werkwijze van Van der Wouden dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan op de volgende manieren:

- Telefonisch op telefoonnummer  0180-661253  (Ma, Di, Wo, Do en Vr 9:00 - 17:30 uur en Za 9:00 - 16:00)
- Per e-mail : vanderwoudentextiel@planet.nl  

 

Telefonisch kunnen wij u direct een reactie geven, indien u gebruik maakt van de e-mail optie, dan zullen wij binnen 1-3 werkdagen u een schriftelijke reactie per e-mail terug sturen.